Annons
Annons

UNDERBARA LE BARDO


 
Kan inte förstå att jag har missat denna pärlan. Vi bor på äspet sidan av Åhus och är sällan borta på täppet som är en annan strand. Men igår efter Tyskland matchen slöt vi upp med goda vänner på Le Bardo som är en fransk tapas restaurang.

Kan inte förstå att jag har missat denna pärlan. Vi bor på äspet sidan av Åhus och är sällan borta på täppet som är en annan strand. Men i söndags efter Tyskland matchen slöt vi upp med goda vänner på Le Bardo som är en fransk tapas restaurang.

En pittoresk liten bod precis vid täppet stranden.

En pittoresk liten bod precis vid täppet stranden.

Underbara fina vänner.

Våra underbara fina vänner.

När säsongen är slut (15onde augusti) plockas allt i boden ihop och konsten på väggarna säljs. Restaurangen har även egendesignade kuddar och väskor som man kan köpa.

När säsongen är slut (15onde augusti) plockas allt i boden ihop och konsten på väggarna säljs. Restaurangen har även egendesignade kuddar och väskor som man kan köpa.

Charmigt och personligt helt i min smak.

Charmigt och personligt helt i min smak.

Med utsikt mot havet.

Med utsikt mot stranden och havet.

Jag tog en kycklingsallad som verkligen var en smakupplevelse. Med sesamfrön och någon slags fond/sås. Helt perfekt. Dom GODASTE OLIVERNA jag någonsin ätit inlagda i vitlök och natchos med guacamole. Och detta måste också skrivas med stora bokstäver: CITRONGLASSEN OMG!!!!! Jag tog en citronkaka och var sugen på en glaskula till det och beställde in citronglass. F***n i h*****e vad god den var!!!!!!!!!! Asså godaste jag ätit i mitt liv. Den var syrlig/sur och smakade EXAKT som jag vill att citronglass ska smaka. Helt klart det bästa jag ätit på väldigt länge.

Jag tog en kycklingsallad som verkligen var en smakupplevelse. Med sesamfrön och någon slags fond/sås. Helt perfekt. Dom GODASTE OLIVERNA jag någonsin ätit inlagda i vitlök och natchos med guacamole. Och detta måste också skrivas med stora bokstäver: CITRONGLASSEN OMG!!!!! Jag tog en citronkaka och var sugen på en glaskula till det och beställde in citronglass. F***n i h*****e vad god den var!!!!!!!!!! Asså godaste jag ätit i mitt liv. Den var syrlig/sur och smakade EXAKT som jag vill att citronglass ska smaka. Det bästa jag ätit någonsin.

Nya favoritstället. Rekommenderar alla starkt att ta sig hit och dricka sangria och äta tapas. Och till alla som gillar syrligt: MISSA INTE CITRONGLASSEN!!!!

Nya favoritstället. Rekommenderar alla starkt att ta sig hit och dricka sangria och äta tapas. Och MISSA INTE CITRONGLASSEN!!!! Om ni gillar sura grejer vill säga.

Personalen är från Frankrike och talar franska/engelska. Ett härligt och avslappnat gäng som brinner för det dom gör!

Personalen är från Frankrike och talar franska/engelska. Ett härligt och avslappnat gäng som brinner för det dom gör! Le Bardo, vi ses snart igen!

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar