Annons
Annons

GLASSBEGÄR OCH PÅSKMYS


 
Idag tog vi sovmorgon till typ...11 kanske. Sen tog vi oss hela vägen ut i trädgården där Viktors pappa grillade korv till oss. Efter körven övertalade jag Viktor att gå upo till torget och köpa glass...

Igår tog vi sovmorgon till typ…11 kanske. Sen tog vi oss hela vägen ut i trädgården där Viktors pappa grillade korv till oss. Efter körven övertalade jag Viktor att gå upp till torget och köpa glass…

 

Ju mer sol desto mer folk. Frågar ni en Åhus-bo vad man måste göra eller besöka när man är i Åhus så kommer 100% svara "är Ottos glass på torget", det är typ heligt för dom. Folk kan stå i kö hur länge som helst för att få en Otto glass, helt sjukt.

Ju mer sol desto mer folk. Frågar ni en Åhus-bo vad man måste göra eller besöka när man är i Åhus så kommer 100% svara ”ät Ottos glass på torget”, det är typ heligt för dom. Folk kan stå i kö hur länge som helst för att få en Otto glass, helt sjukt.

 

Jag har ett ganska bra tålamod när det gäller annat men att stå i kö är topp tre det värsta jag vet. Hur sugen jag än är på glass...

Jag har ett ganska bra tålamod när det gäller annat men att stå i kö är topp tre det värsta jag vet. Hur sugen jag än är på glass…

 

Siggan blivit stor och fin, väger 14 kg nu. Min tröja är gammal från Hope om.någon.undrar.

Siggan blivit stor och fin, väger 14 kg nu. Min tröja är gammal från Hope om någon undrar, skorna gamla från topshop tror jag.

 

Efter två misslyckade försök till att äta glass gav vi upp (för att köerna var helt sjukt långa) så vi bestämde oss för att dra till gästis istället. Världens bästa ställe. Finns ingen restaurang i kristianstad/Åhus som håller samma klass. Hit går vi när vi vill ha vardagslyx.

Efter två misslyckade försök till att äta glass gav vi upp (för att köerna var helt sjukt långa) så vi bestämde oss för att dra till gästis istället. Världens bästa ställe. Finns ingen restaurang i kristianstad/Åhus som håller samma klass. Hit går vi när vi vill ha vardagslyx.

 

Vi satte oss i loungen och tog varsin räkmacka. Jag var duktig och drack vatten Viktor tog en klackabackens öl.

Vi satte oss i loungen och tog varsin räkmacka. Jag var duktig och drack vatten Viktor tog en klackabackens öl.

 

Åhus gästgivaregård, fina flaskor det gillar jag!!!

Åhus gästgivaregård, fina flaskor det gillar jag!!!

 

Liten räkmacka, kunde nästan ersätta mitt glass-sug.

Liten räkmacka, kunde nästan ersätta mitt glass-sug.

 

Men bara nästan!!! brownie och glass med crunch!!! Skulle kunna ätit 5 till.

Men bara nästan!!! brownie och glass med crunch!!! Skulle kunna ätit 5 till.

 

En ineffektiv men härlig dag. Efter våran sena räklunch gick vi hem och vilade. Några timmar senare gick vi tillbaka till gästis och åt middag, jag åt tre sorters lamm och Viktor åt...... Minns inte nu bara för det. Sen kom några vänner och gjorde oss sällskap till tolvslaget. Hoppas att ni också haft och har en trevlig påsk!

En ineffektiv men härlig dag. Efter våran sena räklunch gick vi hem och vilade. Några timmar senare gick vi tillbaka till gästis och åt middag, jag åt tre sorters lamm och Viktor åt…… Minns inte nu bara för det. Sen kom några vänner och gjorde oss sällskap till tolvslaget.
Hoppas att ni också haft och har en trevlig påsk!

 

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar