Annons
Annons

BAKDAG


 

Idag har jag vart hos mormor hela dagen. Vi har pysslat och bakat. Det blev kanelbullar, vaniljbullar och rawfood bollar.

Dubbel sats efter 30 minuters gäsning.

Dubbel sats efter 30 minuters jäsning.

 

En av 6 plåtar.

En av 6 plåtar.

 

På med bakhandduk och gäsa i 40 minuter till.

På med bakhandduk och jäsa i 40 minuter till.

 

Kanel och vaniljbullar.

Kanel och vaniljbullar.

 

Första gången jag testar rawfood bollar. Jag gick efter DETTA recept

Första gången jag testar raw chokladbollar. Jag gick efter Anja Forsnors recept, ni hittar det HÄR.

 

Enkla att rulla och väl godkände av mina gäster. Till och med av sockerkungen morfar.

Enkla att rulla och väl godkända av mina gäster. Till och med av sockerkungen morfar. Smeten var mastig så jag rullade bollarna ganska små. Ett perfekt alternativ till chokladbollar.

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar